Veel gestelde vragen

Wat zijn de plafondhoogtes?

Deze staan vermeld op de pagina's van de individuele appartementen. 

 

Hoe kunnen we er zeker van zijn dat de ronde gevel geen geluidproblemen (fluittonen) oplevert?

Het optreden van geluidproblemen is zeer onwaarschijnlijk om de volgende redenen: 

‐ locatie in de stad, op geringe hoogte. Voor fluittonen moet de windsnelheid >10 m/s zijn. In de bebouwde omgeving komt die nauwelijks voor, het is ook geen windgat naast een hoog gebouw. Beschutting door beplanting helpt ook.
‐ afgeronde hoeken en relatief dik materiaal (aluminium) 
‐ hoe regelmatiger het patroon, met lange spleten, hoe groter de kans op fluittonen en het patroon op de gevel van Plantsoen 1-3 is behoorlijk onregelmatig en organisch.

 

Hoe worden de vloeren, wanden en plafonds opgeleverd?

De wand-, plafond- en tegelafwerking kunt u zelf bepalen. Meer informatie vindt U in de technische omschrijving die u hier kunt downloaden.

 

Hoe is de toegang georganiseerd?

Appartement 1 heeft een eigen toegangsdeur aan het Plantsoen. Bij de voordeur zijn de brievenbus en beldrukker opgenomen. Appartement 1C heeft een gezamenlijke voordeur aan het Plantsoen. Naast de deur is een bellentableau aanwezig, voorzien van een videotoegangscontrolesysteem. Naast de deur zijn ook de brievenbussen opgenomen conform de eisen van TNT Post. De voordeur van elk appartement aan het trappenhuis is ook voorzien van een beldrukker.

 

Moet ik treden op om mijn appartement te bereiken? 

Bewoners van appartement 1 & 1C kunnen hun entree via de achteringang en de lift bereiken zonder treden op te moeten. De entrees aan het Plantsoen hebben circa 4 traptreden.

 

Afmetingen op plattegronden

De belangrijkste maten zijn op de plattegronden aangegeven. Er kunnen kleine afwijkingen ontstaan in de afmetingen, vanwege de afwerking van het appartement (hoe details afgewerkt zijn, welke materialen gebruikt worden). Daarom zijn de plattegronden niet geschikt voor bijvoorbeeld het bestellen van vloerbedekking.