Nog 2 luxe appartementen 

Twee luxe appartementen, elk met een eigen karakter

In Plantsoen 1 – 3 zijn 6 verschillende appartementen gerealiseerd, elk met een unieke indeling en eigen karakter. Alle appartementen bieden uitzicht op het prachtige Plantsoen en de Singel. Op elke woonlaag zijn twee appartementen die elk over hun eigen buitenruimte beschikken. Het appartement (nr. 1) op de begane grond beschikt over een tuin en eigen entree met hardstenen stoep. De appartementen op de bovenste verdieping hebben een royaal dakterras.

Vrijheid om zelf in te delen

De appartementen op de bovenverdiepingen zijn geheel gelijkvloers, de appartementen op de begane grond beschikken over een aanvullende studio in het souterrain. Een lift zorgt voor uitstekende bereikbaarheid van de appartementen op de eerste en tweede verdieping en hun bergruimte in de kelder. Elk appartement bestaat uit een aantal ruimtes in zowel het monumentale deel (Plantsoen 1 of 3) als in de vernieuwde delen. 

 

Klik hieronder om de appartementen te bekijken.


Interieur en afwerking

HISTORISCH Interieur, SMAAKVOLLE afwerking

Het interieur van de monumentale bouwdelen (Plantsoen 1 en 3 ) wordt van passende details voorzien. In de historische bouwdelen komen geornamenteerde stucplafonds, ontworpen naar het voorbeeld van naastgelegen panden. Binnendeuren en kozijnen in de monumentale bouwdelen worden uitgevoerd als paneeldeuren en voorzien van profilering naar historisch model. Zo herwint ook het interieur van de appartementen zijn historische karakter.

Stijl naar smaak toe te voegen

U krijgt alle vrijheid om het interieur naar eigen smaak verder vorm te geven: strak en modern, of juist klassiek. U heeft de mogelijkheid het pand nog rijker aan te kleden met bijvoorbeeld wandbespanning, lambrisering, een marmeren schouw of een en-suite indeling met kastenwand.


Badkamers  |  tegels  |  wellness

Bij het ontwerpen van een badkamer draait het om maatwerk. Iedere badkamer heeft andere afmetingen en bijzonderheden. En, een badkamer kan in verschillende stijlen worden ontworpen. Een badkamer kan harmonieus overgaan in de slaapkamer of een walk-in-closet. Tegels vormen een belangrijk onderdeel voor de sfeer in uw ruimte.


Bulthaup keuken

Bulthaup keukens zijn plaatsen voor ontmoeting en communicatie, maar het zijn ook rustpunten. Ze vormen een plek waar u creatief kunt zijn en ervaart hoe fijn het is om met eigen handen iets tot stand te brengen. Bij Bulthaup producten draait het daarom niet alleen om de functie, maar vooral ook om uw levensstijl. Wij bieden keukens die uw persoonlijke tradities respecteren en individuele wensen vervullen.

Ontwerp, ontwikkeling en productie van Bulthaup premiumkeukens zijn nauw met elkaar verbonden. De combinatie van handwerk en industriële vaardigheden is kenmerkend voor Bulthaup. Voordat de eerste constructietekening wordt gemaakt, komen alle ergonomische, esthetische, technische en productiegerelateerde aspecten aan de orde. Elke klantorder wordt individueel gepland en gefabriceerd. Dat levert een keuken op die echt is afgestemd op uw wensen. Een keuken die met ambachtelijk plezier en technisch vakmanschap is vervaardigd.

U bent van harte welkom voor een persoonlijk en creatief advies bij Bulthaup Leiden keukenarchitectuur.